Auto Sorsa Riihimäki-ralli

Kaupunginjohtaja Jouni Eho SM Auto Sorsa Riihimäki-rallin suojelijaksi

Riihimäen Urheiluautoilijat ry on kutsunut Riihimäen kaupunginjohtaja Jouni Ehon SM Auto Sorsa Riihimäki-rallin suojelijaksi. Kutsuun myöntävästi vastannut Eho toteaa, että ”SM Auto Sorsa Riihimäki-ralli on kaupungin uudelle kalenterivuodelle erinomainen aloitus”.

Ralli SM-sarjan 2024 avausosakilpailu SM Auto Sorsa Riihimäki-ralli ajetaan 13. tammikuuta Riihimäellä ja sen lähikuntien alueella. Rallin järjestäjä Riihimäen Urheiluautoilijat ry kutsui Riihimäen kaupunginjohtaja Jouni Ehon rallin suojelijaksi. Eho suostui kutsuun myöntävästi.

– Otan tämän perinteikkään tapahtuman suojelijan tehtävän ylpeydellä vastaan. On kunnia toimia ison paikallisen ja paljon valtakunnallista näkyvyyttä saavan tapahtuman suojelijana. Kaupunkina otamme mielellämme vastaan kaikki valtakunnalliset urheilutapahtumat lajissa kuin lajissa.

– Sloganimme, Riihimäki – suuri pikkukaupunki eli kokoaan suurempi, rimmaa hyvin kansallisen rallitapahtuman järjestämisessä Riihimäellä, Eho muistuttaa.

Rallin järjestäjät kehuvat Riihimäen kaupungin kanssa toteutunutta yhteistyötä mutkattomaksi.

– Riihimäellä on totuttu tekemään asiat yhdessä ja Riihimäen kaupunki on vaalinut tätä perinnettä. Rallin järjestelytehtäviin liittyvät käytännön asiat hoituvat kaupungin taholta nopeasti ja sujuvasti, päätöksiä ei tarvitse odottaa, kilpailunjohjaja Sari Vainio kehuu.

Kaupunginjohtaja Eho toteaa, että SM Auto Sorsa Riihimäki-ralli on myös symbolisesti erinomainen lähtölaukaus uudelle vuodelle 2024.

– On hienoa aloittaa toiveikas ja odotuksia täynnä oleva uusi vuosi Riihimäellä vauhdikkaasti ja valtakunnallisella SM-rallilla. Meillä on tekemisen meininki ja ensi vuodelle kovat odotukset monella rintamalla. Asuntomessujen sopimus siunataan ensi kesänä ja meillä järjestetään myös kansainväliset Erämessut. Muita isoja hankkeita ovat muun muassa Riihimäen rautatieaseman seudun rakentaminen, ammattikorkeakoulun campus-investointi, sote-keskus ja paljon muuta.

– Riihimäen keskeinen sijainti ja erinomaiset kulkuyhteydet helpottavat ralliin lähtemistä ja sen seuraamista. Toivotan kaikki kilpailijat sekä yleisön tervetulleeksi tammikuussa Riihimäelle, Eho toteaa.

SM Auto Sorsa Riihimäki-ralli (12.–13.1.) on ralli SM-kauden 2024 avausosakilpailu. Sarjassa ajetaan kaikkiaan seitsemän SM-osakilpailua.

Lisätietoja: SM Auto Sorsa Riihimäki-rallin kilpailujohtaja; Sari Vainio, 040 503 6764.

Kuvateksti: Kuvassa vasemmalta SM Auto Sorsa Riihimäki-rallin suojelija, kaupunginjohtaja Jouni Eho, kilpailunjohtaja Sari Vainio ja ratamestari Riku Bitter. Kuva: Marko Mäkinen.

Facebook
Twitter
LinkedIn