autosorsariihimakiralli

AUTO SORSA Riihimäki-rallin median akkreditointi on nyt auki!

AUTO SORSA Riihimäki-ralli median akkreditointi

Tervetuloa Riihimäelle 5.2. Olkaa hyvä ja käyttäkää linkistä löytyvää lomaketta edustajienne rekisteröimiseen kilpailuun. Yhdellä lomakkeella voitte ilmoittaa kaksi henkilöä kerrallaan ja useamman tapauksessa voitte täyttää lomakkeen useamman kerran tai ottaa yhteyttä suoraan kilpailun lehdistöpäällikköön.

Akkreditoinnin perusteet: Kilpailuun voivat hakea akkreditointia pääasiassa printtimediat, verkkojulkaisut, valo- ja videokuvaajat, radiot, sähköiset mediat, tiimin tai kilpailijan tiedottajat sekä kilpailun yhteistyökumppanit. Täytäthän huolellisesti jokaisen lomakkeen kohdan.

Aikataulu:
30.1. – Hakemusten viimeinen mahdollinen jättöpäivä
31.1. – Päätökset ilmoitetaan. Huom! Vain kilpailuun hyväksytyille median edustajille lähetetään päätösilmoitus sähköpostilla.

HUOM! Huomioikaa tapahtuman aikaiset COVID19-rajoitukset. Tapahtumassa tullaan pitämään tiukkaa linjaa kaikkien osallistujien (media, kilpailijat, toimitsijat ja katsojat) suhteen turvamääräyksistä ja niiden noudattamisesta. Lisätietoja lähempänä kilpailua, kun voimassa olevat viranomaisvaatimukset tarkentuvat.

Hyväksytyillä median edustajilla on mahdollisuus liittyä kilpailun omaan Media WhatsApp-ryhmään. Ryhmän liittymislinkki lähetetään sähköpostilla hyväksytyn akkreditointipäätöksen yhteydessä.

Muistakaa hakea kuvausliiviä, mikäli koette tarvitsevanne sellaista kilpailun aikana. Haluamme painottaa, että kilpailussa virallisina kuvausliiveinä toimivat VAIN AKK:n violetit liivit.

Täytä lomake tästä:

LINKKI AKKREDITOINTILOMAKKEESEEN  (aukeaa uuteen välilehteen.)

Yhteystiedot:

Jani Seppälä
Lehdistöpäällikkö / Auto Sorsa Riihimäki-Ralli
sivuluisumeister@gmail.com
044 3308 710

Patrick Rupponen
Lehdistöpäällikkö / Ralli SM-sarja
patrick.rupponen@autourheilu.fi
040 683 7983

Facebook
Twitter
LinkedIn